Què? No n’has tingut prou? Vols saber qui hi ha a dintre de La Maleta?
Serà per nosaltres un plaer presentar-nos (l’equip) i la Cooperativa (la comunitat)
La Maleta Creativa , La Cooperativa de totes

Maria Vilà
Hola, em dic Maria i soc graduada en enginyeria agrària i alimentària per la UdL, a més a més, actualment estudio el Grau de Disseny i creació digitals a la UOC. Tinc experiència laboral en el sector agrícola, i experiència de voluntariat en el sector serveis, havent col·laborat amb Troballes-Roba Amiga.
Des de 2017 soc aficionada al món de l’art i el disseny, soc una apassionada del lettering, l’aquarel·la i les manualitats. També m’hi he dedicat de manera semiprofessional, compartint creacions i tutorials a les XXSS, i fent encàrrecs per gent propera.
A més a més, sempre que vec l’oportunitat d’engrescar algú i ensenyar-li alguna d’aquestes tècniques no dubto en fer-ho.
HABILITATS

Alex Fernàndez
Hola, em dic Àlex i el meu primer projecte va ser un d’elaboració i venda de figures de paper reciclat i la realització de tallers en el projecte anomenat “Un mundo de papel”. Posteriorment vaig emprendre amb un soci una agència de màrqueting anomenada “Growing Together”, la vaig tenir durant 3 anys i mig i actualment estudio el Grau de Disseny Digital i Tecnologies Creatives a la UdL.
Tinc experiència en la creació d’empreses i en el sector tecnològic, en específic en el desenvolupament web i disseny gràfic.
Soc aficionat al modelatge 3D i a la impressió additiva des del 2015. Em considero un apassionat de la Realitat Virtual, el cinema i els efectes especials.
HABILITATS
L'ànima de la cooperativa!
Preguntes freqüents
Elegir el model cooperatiu va ser una elecció escollida de forma natural. Ja que en tenir clar des de l’inici que el projecte ha de ser de persones per a persones, la democràcia interna i posar les persones al centre en detriment dels diners, són principis que van esdevenir bàsics per descriure el projecte de la maleta.
Creiem que aquesta iniciativa ha de ser sense ànim de lucre, perquè tenim clar que els beneficis de l’organització s’han de destinar de forma exclusiva al desenvolupament dels objectius socials de la cooperativa.
L’organització funciona amb tres òrgans de participació i dos mecanismes de control:
Els òrgans de participació social son:
- Assemblea General Anual. Espai en el qual es prenen les decisions estratègiques, es vota i s’hi arriben a acords entre les persones sòcies treballadores, de manera democràtica.
- Consell Rector Trimestral. És l’espai on es prendran les decisions d’estructura, és un òrgan de decisió.
- Espai obert al debat (bianual). Volem crear un espai presencial obert al debat amb totes les usuàries de l’espai col·laboratiu, creiem necessari tenir aquest espai de debat per tal de garantir que ens permetin millorar feedback.
Els mecanismes de control son:
- Estatuts. Els estatuts són i seran la base de la nostra cooperativa. En aquest document hi podem trobar informació sobre la nostra forma jurídica, la tipologia de sòcies que tenim, el capital social, entre d’altres.
- Reglament de Règim Intern. La cooperativa es dotarà també d’unes normes de mínims que tant les persones sòcies com la comunitat hauran de seguir per garantir el bon funcionament i ús de les instal·lacions, eines i materials.
Un membre de l’espai col·laboratiu pot participar en L’espai obert al debat i també ha de seguir les normes de l’espai. El membre de l’espai no podrà participar en l’assamblea, consell rector ni està sotmès jurídicament a l’estatut de la cooperativa, mentre que el soci de la cooperativa si ho està.